EUROSOLAR

Az IRENA-Magyarország Egyesület és az EUROSOLAR / Magyarország két soproni székhelyű országos szervezet. Olyan két együttműködő szervezet, amelyeknek a tagsága, adminisztrációja és működési elve teljesen elkülönül egymástól. Míg az EUROSOLAR / Magyarország szervezet tagság létszámának nincs korláta, addig az IRENA-Magyarország szigorúan projekt orientáltan működik és a projektek megvalósítására csakis a konkrét feladatok sikeres megvalósítására alkalmas munkatársakat hív meg „tanári karába”, „projekt teamjeibe”. Ez honlapunknak a projektek bemutatására hivatott menüpontjában nyomon követhető.
AZ EUROSOLAR / Magyarország tevékenységének részletes bemutatását a következő honlapon találja:

www.solarage.hu/eurosolar

Rónai Judit személyes sárospataki találkozása Ove Korsgaarddal (1988) megpecsételte a Dánia és Magyarország & Közép-Európa és Észak-Európa közötti Szellemi HÍD megépítésének szükségességét.

Hungary Denmark
Rónai Judit
Rónai Judit
Ove Korsgaard
Ove Korsgaard
Harsányi István
Harsányi István
Grundtvig N.F.S.
N.F.S. Grundtvig
SopronSárospatakDánia

Első kuratóriumi elnökünk és egyesületi tagunk. Filmjeivel fontos szellemi iránytű.


Sára Sándor

Sára Sándor filmrendező

Iskola az Életért / School for Life

Dánok, norvégok, angolok határon túli magyarok a Hűség Városában, Sopronban. Jöttek, hogy segítsenek egy új világot építeni.

Az EDC (Education for Democratic Citizenship Program), amely az Európa Tanács, az EU és az UNESCO első közös programja, a Napkorszak Akadémia továbbra is fontos projektje.

Erdős André

Erdős André
a soproni Akadémia egyesületi tagja, az EDC és más ENSZ-hez kötődő projektjeink nélkülözhetetlen professzora

Az ENSZ és UNESCO égisze alatt megvalósított projektjeinkről a projektek menüpont alatt olvashat.


Pozsgay Imre, a világtörténelmi jelentőségű 1989-es Páneurópai Piknik fővédnöke, mint egyesületi tagunk is kötődik Sopronhoz.


Pozsgay Tamás és Rónai Judit

Rónai Judit névjegye

Podiumbeszelgetés