EUROSOLAR Magazin

A kiadvány abból az alkalomból jelent meg, hogy 2000-ben felavatásra került az EUROSOLAR / Magyarországnak is székhelyül szolgáló Németh László Akadémia. Lapozzon bele »

EUROSOLAR Magazin

Az épületet Szájer József, Sopron országgyűlési képviselője, a Parlament EU Integrációs Bizottságának elnöke és Gimesi Szabolcs, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere avatta fel. Az avató hangfelvételét rögzítő Berecz Béla a Magyar Rádió Oxigén rovatának riportere is napenergia díjazott lett a média kategóriában, mivel folyamatosan tudósított az EUROSOLAR / Magyarország tevékenységéről és arról az akkreditált, állami diplomát adó posztgraduális képzési programról, amelyet Rónai Judit kezdeményezett és hozott létre Kocsis Károllyal, a Gödöllői Egyetem rektorával együtt. A képzés ezen a helyen indult és azóta több egyetem is a legsikeresebb programjai között működteti, mivel az akkreditáció miatt jogosulttá váltak annak alkalmazására.

Nepi Akademia AvatásaNepi Akademia Avatása
Nagyításhoz kattintson a   képre!

Nagyításhoz kattintson a képre!

A 20 éves jubileumi konferenciának a Soproni Városháza Díszterme adott otthont.

20 éves jubileumi konferenciának a Soproni Városháza Díszterme adott otthont

Részletek a „Pályázatok/Jubileumi konferencia” menüpont alatt.

Meghívó

Meghívó az Eurosolar / Magyarország Napenergia Díj átadó ünnepségére

További információkért kérem kattintson a „Díjátadó” menüpontra!

Az EUROSOLAR / Magyarország Napenergia Díja – Pályázat –

Az EUROSOLAR Díja (Bonn)Az EUROSOLAR / Magyarország Díja (Sopron)
A bronzplakett Soltra E. Tamás alkotása


Vatikán város is pályázott az EUROSOLAR Napenergia Díjára. Nyertes lett az „építészet” kategóriában. További részletek a honlapon.

Szt. Péter BazilikaII. János Pál

Az IRENA (International Renewable Energy Agency / Megújuló Energiák Nemzetközi Képviselete) létrehozása történelmi esély az emberiség számára. Létrejötte az EUROSOLAR-nak köszönhető.
A három alapító ország: Németország, Dánia és Spanyolország. Magyarország 2015. január 17-én csatlakozott!

Hemann Scheer

Hermann Scheer, az EUROSOLAR alapítója. Beszédének kivonata, amelyet a nemzetközi kormányzati szervezet létrehozásakor tartott, a honlapon olvasható.

Földünk Megújuló Energia PotenciáljaSopron 2015-ben történelmi léptékű jubileumok fővárosa lesz. Ebből az alkalomból a Város Rónai Juditot pódiumbeszélgetésre hívta meg.